Albert’s blog

Na het project "De Aardbeien-Piramide van de RLH" kwam er weer een nieuw project om de hoek kijken, "Bloemen / plantenbakken".
Niet twee stuks, zoals vooraf werd bedacht maar in de loop van het project werden het er vier stuks. Wilma wondt er dus geen doekjes om, het moesten bloembakken worden die bij de omheining van het terras en de gevelafwerking van de Reestlandhoeve passen.
Er waren nog voldoende planken in die kleur voorradig, dus gingen Geert en Albert met gezwinde spoed aan de slag. Gezamenlijk werden de afmetingen bepaald, Wilma ging voor twee grote en twee iets kleinere bloembakken. De planken blijken erg "splintergevoelig" te zijn, om de haverklap hebben Geert en Albert splinters in hun vingers zitten. Tussen de bedrijven door was er ook veel belangstelling van onze gewaardeerde collega's, die de werkzaamheden langzaam maar zeker zagen vorderen. Wij (Geert en Albert) "groeiden" vol trots over de positieve reacties. En wederom was er weer een leuk project klaar, "zand erover" en de planten erin 😉