Een duurzaam cadeau

Na deze blogserie weet je al dat duurzaamheid binnen ons bedrijf belangrijk is. En ook het sociaalmaatschappelijk belang nemen wij daar in mee. Hiervoor zijn wij als bedrijf ook voor gecertificeerd middels het B Corp certificaat. Maar ook onze cadeaus zijn duurzaam!

dig014Reestlandhoeve geschenkdozen 2020 jpg web

Geef je een luxe cadeaudoos cadeau dan weet je zeker dat het karton dat is gebruikt voor de productie uit een duurzaam beheerd bos komt of zelfs is gerecycled. Nu verwacht je misschien dat dit standaard is, maar helaas is dat niet het geval. Er worden nog steeds bossen gekapt voor onze papier- en karton consumptie. Doordat wij leveranciers hebben gekozen die gebruik maken van hout uit een duurzaam beheerd bos en gerecycled karton, weten wij zeker dat voor iedere boom die wordt gekapt/uitgedund er een nieuwe boom wordt gepland. Ook wordt er op gelet dat de natuurlijke flora en fauna niet te lijden heeft onder de kap van de bomen en dus blijft behouden.

Een deelnemer van de dagbesteding is aan het werk in de moestuin.

De cadeaudozen worden met veel zorg en liefde ingepakt, samen met de mensen die voor begeleid vrijwilligerswerk bij ons komen. Wij zien dat de mensen die voor begeleid vrijwilligerswerk komen het altijd weer fijn vinden om mee te helpen een mooi cadeau te maken. Ze zijn trots op de wijn, trots op het mooie pakket. We gaan graag voor je aan de slag om er weer een mooi cadeau van te maken.

Veel plezier met weggeven!