DINEREN IN DE WIJNBAR(N)

Dineren in de Wijnbar(n) op 28 maart, 11- of 25 april 2021, met bijpassende Reestlander wijnen. Samengesteld met Ronnie en Lianne Linde van Plattelandsrestaurant op de Deel.

Nog even en de druiven zijn geoogst en liggen de wijnen te borrelen op de vaten. Tijd om onze culinaire activiteiten naar binnen te verplaatsen. De Wijnbar(n) nodigt uit om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Hoe leuk zou het zijn om de Reestlander wijnen te combineren met heerlijke producten uit het Reestdal of nabij liggende gebieden?

Samen met Ronnie en Lianne Linde van Plattelandsrestaurant op de Deel zullen wij in november en december een aantal diners organiseren in onze vernieuwde Wijnbar(n).

Kom gezellig dineren in de sfeervolle Wijnbar(n) van de Reestlandhoeve en proef, beleef en geniet van al het goede dat het Reestdal te bieden heeft. Ronnie en Lianne Linde hebben samen met ons een wijn-spijs diner samengesteld waarin zowel hun gerechten, als onze wijnen elkaar op de perfecte manier aanvullen.

Het Chefs-menu houden wij nog even geheim, maar wij verklappen alvast dat het bestaat uit 4 gangen. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en uitzonderingen. Tijdens het diner zullen wij jullie meenemen in het verhaal van de diverse streekproducten en de Reestlander wijnen waarmee het diner een fijne, gezellige en informatieve belevenis wordt.

Maak nu jouw reservering, verkrijg jouw tickets online of via de Reestlandhoeve, en kom lekker genieten.

Hartelijke groet en graag tot ziens!
John, Wilma, Bas en Lynn Huisman
Ronnie en Lianne Linde

Reserveren is weer mogelijk nadat de COVID-19 maatregelen weer zijn verruimd. Houd deze pagina in de gaten.