Reestlander wijn, daar zit muziek in...

In de smaak van onze Reestlander wijnen komen zorg voor mens en natuur samen

Wij zijn de Reestlandhoeve. Een Nederlands familiebedrijf die de lekkerste Nederlandse kwaliteitswijnen maakt. De Reestlander wijnen worden geproduceerd op een geheel eigen wijze met oog voor mens en natuur. De druiven worden op een natuurlijke manier geteeld. In het zomerseizoen spelen wij klassieke muziek in de wijngaard ter versterking van de wijnranken. Naast onze productie van de internationaal gewaarde Reestlander wijnen bieden wij dagbesteding. Mensen van jong tot oud met verschillende zorgvragen participeren mee binnen ons bedrijf. Samen werken wij aan het eindproduct: een glas Reestlander wijn waar zorg voor mens en natuur in samenkomen.

Nederlandse wijnen kopen

Reestlander wijnen

Maak kennis met de prijswinnende en internationaal gewaardeerde Reestlander wijnen. Dankzij onze bijzondere teeltwijze, het afspelen van klassieke muziek tijdens het groeiseizoen en de bijzondere grond komen onze wijnen tot stand. Bestel de Reestlander wijnen online, of bezoek onze Wijnwinkel.

_DSC2122

Wijnbarn

Maak jouw bezoek aan de Reestlandhoeve compleet en neem deel aan een rondleiding door de wijngaard met aansluitend een wijnproeverij. Daarnaast kan er een tafel worden geboekt in de Wijnbarn om een eigen wijnproeverij samen te stellen en heerlijk te genieten van alles wat de Reestlandhoeve te bieden heeft.

Begeleiden in de groentetuin van Zorghoeve de Reestlandhoeve

Zorghoeve

Ons wijngoed staat bekend om zijn bijzondere kwaliteitswijnen. Dit in combinatie met een zorg- en begeleidingsconcept waarbij mensen met verschillende zorgvragen participeren binnen ons bedrijf. Wij hebben een bijzonder aanbod van arbeidsmatige- en/of belevingsgerichte dagbesteding en begeleiding samengesteld.

Ons verhaal

Word zelf Wijnboer

Registreer je als Wijnstokkenleasecertificaathouder en wordt lid van onze Wijnclub. Geniet van de vele voordelen die bij dit lidmaatschap horen en de exclusieve evenementen.