Klinkende Glazen Festival

Zondag 14 augustus organiseert Wijngoed de Reestlandhoeve in Balkbrug de tweede editie van het Klinkende Glazen Festival. Iedereen is welkom van 16.00-20.00 uur. Een nieuw zomers evenement waarbij deze keer de Drentse band Aosem zorgt voor een lekkere ontspannen sfeer. Aosem haalt zijn inspiratie uit Amerikaanse roots en countrymuziek.

In het voorprogramma treedt Cigarbox Henri op met een mix van muziek van die gaan over blues, drank, vrouwen, de liefde, oftewel het leven. Muziek die hij maakt op gitaren gemaakt van wijnkisten, sigarendozen e.a. Een bijzondere act die je, zeker wanneer je van rock houdt, moet beleven.

Een heerlijke middag ontspannen. Er is keuze uit verschillende eettentjes. Streetfood wordt gecombineerd met Reestlander wijnen, streekbieren en/of natuurlijke en bijzondere frisdranken. Voor de liefhebbers worden er rondleidingen gehouden en is het ook mogelijk om een wijnproeverij te doen. De Reestlandhoeve is niet alleen een wijngoed maar biedt ook begeleiding aan mensen met diverse problematiek. Ook hierover kan bij de informatiestand informatie worden gegeven tijdens deze zomerse namiddag.