Stagiaire of vrijwilliger

Ondersteunen en begeleiden van mensen met dementie, NAH of bijvoorbeeld een psychiatrische problematiek

Wil je bijdragen aan een zinvolle dag voor mensen met een hulpvraag?

Kom dan ons zorgteam versterken!

Er is veel bedrijvigheid op de Reestlandhoeve. De dynamiek tussen de gasten, medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en de mensen die komen voor begeleiding en ondersteuning maakt elke dag weer anders. Met een nuchtere kijk op het leven en met gevoel voor humor maken we er iedere dag weer wat moois van.

Stagiaire

Als stagiaire ben je lid van ons zorgteam

Heb je interesse in het ondersteunen en begeleiden van mensen met een problematiek? En ben je bezig met een de opleiding MBO Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4, of HBO Social Work? Dan is Reestlandhoeve Zorg een mooie plek om kennis te maken met de praktijk.

Tijdens je stage begeleid je deelnemers bij diverse activiteiten op de Reestlandhoeve. Samen met andere teamleden bewaak je het dagritme van de deelnemers, je rapporteert en hebt oog voor hygiëne.

Je hebt oog voor de mens, het individu. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid zonder overheersend aanwezig te zijn. Je kunt luisteren en observeren en biedt begeleiding op een ondersteunende en stimulerende wijze.

Je krijgt werkbegeleiding van je collega’s op de werkvloer en praktijkbegeleiding van onze stagebegeleider. Ook is er aandacht voor persoonlijkheidsontwikkeling.

Samen zetten we ons in om je op te leiden tot een goede zorgprofessional.

Stagelopen bij Reestlandhoeve Zorg?

Stuur je motivatie met cv naar zorg@reestlandhoeve.nl of app naar Wilma Huisman 06-51631410.
Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger ondersteun je ons zorgteam

Wil jij bijdragen aan een zinvolle dag voor mensen met een problematiek? En op een gelijkwaardige manier er samen met de deelnemers en het zorgteam een mooie en gezellige dag van maken? Dan willen we graag kennismaken!

Vrijwilligers ondersteunen in de klusschuur, groentetuin en kas, als wandelmaatje, gastvrouw of -heer, met creatieve werkzaamheden, koken, maar ook op het gebied van vervoer van en naar de Reestlandhoeve.

Het is belangrijk om je te realiseren dat je te maken hebt met kwetsbare mensen. We gaan op basis van respect en gelijkwaardigheid met elkaar om. Deelnemers betrekken we in de dagelijkse gang van zaken. We proberen hun zoveel mogelijk in hun kracht te zetten. Samen klaren we de klus.

Als vrijwilliger maak je deel uit van een hechtteam. Je wordt betrokken bij ontwikkelingen binnen het bedrijf, een paar keer per jaar vindt er een groot teamoverleg plaats, deels informatief maar zeker ook met aandacht voor gezelligheid.

Voordat je als vrijwilliger bij ons aan de slag gaat, vragen we een VOG voor je aan.

Vrijwilliger worden bij Reestlandhoeve Zorg?

Stuur een mail naar zorg@reestlandhoeve.nl, bel 0523-648612 of app 06 51631410.
We komen graag met je in contact!