Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Levertijd
De levertijd bedraagt 3 werkdagen (tenzij anders aangegeven), mits er voor 16:00 uur is besteld. Zon- en feestdagen worden daar bij niet meegeteld.

Maandag besteld voor 16:00 uur, woensdag in huis.
Dinsdag besteld voor 16:00 uur, donderdag in huis.
Woensdag besteld voor 16:00 uur, vrijdag in huis.
Donderdag besteld voor 16:00 uur, zaterdag in huis.
Vrijdag besteld voor 16:00 uur, dinsdag in huis.
Zaterdag besteld voor 16:00 uur, woensdag in huis.
Zondag besteld voor 16:00 uur, woensdag in huis.

Leveringen
De levering geschiedt volgens de kosten en levertijden vermeld op de webshop na ontvangst van een volledig en correcte bestelling en betaling, tenzij anders vermeld bij de te koop aanbieding of op de orderbevestiging. De klant is steeds gehouden om het aantal ontvangen colli te controleren alvorens de aflever-/vrachtbon te ondertekenen. Na aftekening is hier geen discussie meer over mogelijk. De klant is steeds verplicht bij verhuizing Wijngoed de Reestlandhoeve hiervan onmiddellijk schriftelijk op de hoogte te stellen.

Wijngoed de Reestlandhoeve is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Ontevreden
Bent u ontevreden over de door uw bestelde wijnen en of cadeaubonnen dan zijn we bereid tot het zoeken naar een oplossing. Geopende flessen kunnen niet worden geretourneerd. Wel kunt u gesloten flessen tot maximaal 3 maanden na aankoop ruilen voor eventueel andere Reestlander wijnen. Er wordt geen geld terug gegeven voor de door uw bestelde wijnen. Eventuele verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.