Proef en beleef het avontuur van de wijnboer

Kom kennismaken met Wijngoed de Reestlandhoeve

Breng een bezoek aan de Reestlandhoeve

Op de grens tussen Overijssel en Drenthe ligt een uniek en ongeschonden beekdal. Door het dal stroomt het kronkelige riviertje de Reest. Het Reestdal is een eeuwenoud dal. Een kleinschalig cultuurlandschap met bos, heide, hooilanden en oude boerderijen. Midden in dit idyllische landschap ligt Wijngoed de Reestlandhoeve.

 Kom wandelen door onze wijngaard, beleef de sfeer en proef van onze wijnen in de Wijnbarn of op het Wijnterras.

Wij vertellen je graag over onze filosofie en werkwijze op het Wijngoed en de Zorghoeve. Bereid jouw bezoek uit met een rondleiding door de wijngaard en een wijnproeverij. Of start een wandel- of fietsroute vanaf de Reestlandhoeve en sluit de dag borrelend af in onze Wijnbarn.

Een unieke en onvergetelijke belevenis.  

Rondleiding en unieke wijnproeverij

Vakmanschap, liefde voor mens en natuur, de natuurlijke teelt en de unieke structuur van de bodem staan garant voor de prijswinnende Reestlander wijnen.

Daar vertellen we je graag meer over tijdens één van onze rondleidingen. Natuurlijk sluiten we onze rondleiding af met een proeverij van 5 Reestlander wijnen. De wijnproeverij is uit te bereiden met een Boerenplank of Broodplank. Om deel te nemen aan de rondleiding is reserveren noodzakelijk.

Bekijk de mogelijkheden

Genieten in de Wijnbarn

Geen zin in een vast programma? Neem dan plaats in onze Wijnbarn of op ons Wijnterras. Stel zelf jouw wijnproeverij samen of geniet van een glas Reestlander wijn.

Tijdens jouw bezoek aan Wijngoed de Reestlandhoeve kun je ook het Wijnwandelpad bewandelen. Een informatief pad door de wijngaard waarin wij je graag vertellen over onze filosofie en werkwijze binnen ons bedrijf.

Het is niet noodzakelijk om te reserveren, maar om verzekerd te zijn van een tafel raden wij het je wel aan.

Maak jouw reservering

Groepsarrangementen

Met een groep vrienden, familie of collega's kennismaken met ons Wijngoed, de Zorghoeve en onze Reestlander wijnen?

Wij nemen jullie graag mee de wijngaard in om te vertellen over onze filosofie en de belevenissen op en rondom de Reestlandhoeve. Na afloop is er gelegenheid om na te praten in onze Wijnbarn tijdens een proeverij van Reestlander wijnen. De wijnproeverij is uit te bereiden met verschillende borrelgerechten.

Bekijk de mogelijkheden

Recensies van onze gasten