Genieten in onze Wijnbarn

Gelegen op de grens van Drenthe en Overijssel bevindt zich een uniek, ongeschonden en mysterieus beekdal waar veel bijzonders te ontdekken valt. Reestlander wijnen, pareltjes uit het Reestdal.

_DSC2122

Wij zijn weer open!

Jij bent weer van harte welkom op ons Wijnterras. Helaas zit het weer nog niet altijd mee, maar rondleidingen kunnen ook doorgaan als het weer minder is. Wij hebben hiervoor een passende oplossing gevonden.

Ook ligger er lekkere warme wollen dekentjes voor je klaar en ons team staat weer paraat om jou kennis te laten maken met de Reestlander wijnen.

Tot snel!

Hartelijke groet,
John, Wilma en Bas Huisman
Team de Reestlandhoeve

Wijnbarn

In onze Wijnbarn kun je genieten van de Reestlander wijnen en leren over onze filosofie en werkwijze. Een unieke en onvergetelijke beleving. Breid jouw bezoek uit met een rondleiding door de wijngaard met aansluitend een wijnproeverij. Of start een wandel- of fietsroute vanaf de Reestlandhoeve. Bij terugkomst kun je plaatsnemen in de Wijnbarn om borrelend de dag af te sluiten.

_BVW1000
_BVW0954

Rondleiding met unieke wijnproeverij

Sluit aan bij één van onze rondleidingen en wijnproeverijen. Vakmanschap, liefde voor mens en natuur, de natuurlijke teelt en de unieke structuur van de bodem staan garant voor de prijswinnende Reestlander wijnen. Wij vertellen je er graag alles over onder het genot van een glas Reestlander wijn.

Reserveren is noodzakelijk.

Wijnbeleving

Wij hebben verschillende belevingen samengesteld om een bezoek aan de Reestlandhoeve in onze Wijnbarn of op ons Wijnterras compleet te maken:

_BVW0994

''Leuke rondleiding, sfeervolle en lekkere proeverij met gezelligheid en passie voor het bedrijf. Wilma, John, Bas en alle andere medewerkers, bedankt voor een gezellige middag. Chapeau voor jullie positiviteit en creativiteit binnen alle facetten van jullie mooie bedrijf! Bedankt dat wij deel uit mogen maken met enkele wijnstokken middels het leasecontract. Weer een reden om terug te komen!''

_BVW0944

Groepen

Wil je met een groep vrienden, familie of collega's kennis maken met de Reestlandhoeve en de Reestlander wijnen dan zijn er een aantal geschikte arrangementen. Wij nemen je mee de wijngaard in en vertellen je over onze belevenissen. Mocht het weer niet meewerken dan maken we gebruik van kleurrijk beeldmateriaal en beeldende verhalen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden: