Nederlandse Wijn

De Reestlandhoeve is verkozen tot:
'BEST NATIONAL PRODUCER OF THE YEAR - NETHERLANDS'

Dat betekent dat je bij bestelling gegarandeerd een top kwaliteit Nederlandse wijn geleverd krijgt. Een wijn van eigen bodem dus.

Onze wijngaard heeft inmiddels een oppervlakte van 3 ha. Deze wijn is op biologische wijze tot stand gekomen. Wij werken namelijk met homeopathie en diverse mineralen. En bovendien draaien wij tijdens het groeiseizoen klassieke muziek in de wijngaard.

Onze Wijn is op unieke wijze gemaakt

Volgens wetenschappers zou muziek een positief effect kunnen hebben op planten. Diverse onderzoekers zijn ermee bezig geweest om dit te bewijzen. De muziek afkomstig van violen blijken het beste effect te hebben. 

Wij hebben de proef op de som genomen ten tijde van slechte oogst. Wij hebben na de audio installatie meteen resultaat geboekt. Hierdoor is de muziek niet meer weg te denken uit onze wijngaard. Dit maakt onze Nederlandse wijn zo uniek.

Wil je hier meer over weten? Lees dan ons verhaal.

Reestlander Wijn proeven?

Bezoek gerust onze wijngaard. Wij hebben je veel te vertellen tijdens een uitgebreide rondleiding. Uiteraard kun je in ons proeflokaal onze unieke Nederlandse wijn proeven. Kijk hier voor onze openingstijden en voor vragen omtrent een bezoek aan onze Nederlandse wijngaard.

Nederlandse Wijn bestellen?

Onze Nederlandse wijn is met zorg bereid. Wij hebben een klein assortiment Nederlandse top wijnen in onze webshop staan. Om de kwaliteit van onze diproducten te kunnen waarborgen hebben wij specifiek voor dit assortiment gekozen.

Ten slotte bieden wij hulp aan mensen met een zorgvraag. Wij bieden dagbesteding aan mensen met een psychische problemen, mensen met een beperking, dementie of mensen met een stoornis. Hiervoor hebben wij professionele begeleiding.

Zoek jij een Nederlandse wijn die uniek is en met zorg is bereid? Maak dan hieronder je keuze.