Nederlandse Wijngaard

De Reestlandhoeve heeft een bijzonder concept. Wij bieden namelijk dagbesteding en ambulante begeleiding aan. De Reestlandhoeve is een veilige en warme plek voor mensen van jong tot oud die zorg nodig hebben. Oók zij werken graag mee aan deze unieke Nederlandse wijn.

Muziek in de Nederlandse wijngaard

Muziek speelt een belangrijke rol in onze Nederlandse wijngaard. Het is niet wetenschappelijk vastgesteld, maar wij hebben wel zelf ervaren dat klassieke muziek een positief effect heeft op de groei en oogst. Van heinde en verre komt men onze wijngaard bezoeken om dit met hun eigen ogen te zien.

Wij hebben daarom muziektermen verwerkt in de naamgeving van al onze wijnen. Elke muziekterm heeft een specifiek karakter. Dat geldt hetzelfde voor de mooie Nederlandse wijnen die wij maken. Bij elk karakter wijn hoort een bijpassende unieke naam.

De volgende Nederlandse wijnen hebben wij in ons assortiment:

Steun deze Nederlandse wijngaard!

Voor een klein bedrag is het mogelijk om zelf Wijnboer(in) te worden door het aanschaffen van een Wijnstokleasecertificaat. Hiermee draag je bij aan een solide basis in afzet van de Reestlander wijnen. Bovendien geniet je als bezitter van 10 wijnstokken (of een veelvoud ervan) van je eigen Nederlandse wijn. Je ontvangt per jaar namelijk, per 10 wijnstokken totaal 12 flessen Reestlander wijn van de nieuwe oogst.

Bezoek onze wijngaard

Je bent bij ons van harte welkom om tijdens de openingstijden en bezoek te brengen aan onze Nederlandse wijngaard. In onze informatieve Wijnwandelpad lees je alles over het proces in de wijngaard en de wijnmakerij.

Wil je daarna genieten van onze Oer Hollandse wijnen? Dan krijg je de gelegenheid om deze te proeven in ons wijnlokaal.