PRIJZEN WIJNPROEVERIJ

Wil jij weten wat de prijzen zijn voor een wijnproeverij?
Wat je eerst zou moeten weten is het volgende: Echte Nederlandse wijn proef je bij onze Overijsselse wijngaard. Deze wijn is op bijzondere wijze tot stand gekomen. Nergens in Nederland gebruikt men muziek bij de groei van de wijngaard. Ja, je leest het goed: muziek...! Ooit is ons verteld dat muziek een belangrijke rol kan spelen bij de groei van planten. Uiteraard waren wij, net als ieder ander sceptisch hierover. We hebben de proef op de som genomen en voor ons werkt het echt. De oogst is sinds het afspelen van klassieke muziek in de wijngaard nog nooit zo hoog geweest. En de wijn...? Die smaakt naar meer. 

Kom ook eens een bezoek brengen aan onze bijzondere wijngaard. Wij hebben hieronder de prijzen voor een wijnproeverij weergegeven.

Eerst wandelen, dan wijnproeven!

Het is zeer de moeite waard om even door de wijngaard te wandelen. Wij vertellen je graag meer over het ontstaan van onze zorghoeve en de Reestlander wijnen.
Na een gezonde wandeling kun je aan de hand van de Wijnkaart genieten van onze wijnen en de verhalen die daarbij horen.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

RONDLEIDING WIJNGAARD

Vanaf april geven wij iedere zaterdagmiddag en in juli tot en met september ook op iedere donderdagmiddag, een rondleiding om 13:30 uur. Nadien is het genieten van een heerlijke wijnproeverij.

Vul het onderstaande formulier in om je op te geven voor een proeverij. Er gelden tijdens de feestdagen andere openingstijden. Voor de actuele openingstijden: bekijk onze contactpagina.

Uiteraard kun je ook aansluiten indien je in het bezit bent van een cadeaubon. Ook hiervoor geldt: reserveer van te voren via onderstaand formulier.

De prijzen voor een wijnproeverij hebben we ter indicatie hieronder vermeld.

Prijsindicatie
per persoon

5 proefglazen Reestlander wijn per persoon

EUR 10,-

Prijsindicatie
per persoon

5 proefglazen Reestlander wijn per persoon
+
Mandje stokbrood met kruidenkaas

EUR 12,50

 

Prijsindicatie
per persoon

5 proefglazen Reestlander wijn per persoon
+
Boerenplank

EUR 16,-

WIJNPROEVERIJ OVERIJSSEL VOOR GROEPEN

De Reestlandhoeve is uitermate geschikt om met een groep te gaan wijnproeven. Wij hebben de ruimte om met vrienden, familie of collega’s kennis maken met de Reestlandhoeve en haar Reestlander wijnen. Wij nemen je dan mee naar de wijngaard en we vertellen je een uniek verhaal over onze unieke Nederlandse wijnen. Je kunt er zeker van zijn dat er muziek in zit...

Bekijk hieronder de mogelijkheden: