WIJNPROEVERIJ OVERIJSSEL

Samen genieten van een heerlijke Nederlandse wijn tijdens een wijnproeverij in Overijssel. Wij hebben een uniek verhaal te vertellen. Dit verhaal word je tijdens een wandeling door onze wijngaard verteld. Heel zacht hoor je de klanken van klassieke muziek tijden de groeiperiode van onze wijnstokken. Waarom deze muziek daar te horen is, word je ter plekke verteld. Wij vertellen je graag meer over het proces in de wijngaard en de wijnmakerij.

Wijnproeverij Overijssel na een wandeling

Wijnproeven na een wandeling

Na de wandeling kun je aan de hand van de Wijnkaart tijdens de wijnproeverij van de Reestlander wijnen genieten. Het is ook mogelijk om je te laten verrassen met onze eigen selectie. Eventueel kan de wijnproeverij worden uitgebreid met een boerenplank, of een mandje stokbrood en dergelijke.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

WANNEER IS ER EEN RONDLEIDING?

Het is mogelijk om vanaf april iedere zaterdagmiddag en in juli tot en met september ook op iedere donderdagmiddag, om 13:30 uur aan te sluiten bij een rondleiding door de wijngaard. Zoals reeds aangegeven volgt er daarna een wijnproeverij. Wij hebben ook een wijnkaart, waarmee je zelf een proeverij kunt samenstellen.

Wil jij een rondleiding? Dan dien je het onderstaande formulier in te vullen voor opgave. Houd er rekening mee dat tijdens de feestdagen en/of andere dagen andere openingstijden gelden. Voor de actuele openingstijden: bekijk ons contactpagina.

Indien je een cadeaubon hebt gekregen en wil je een wijnproeverij in Overijssel meemaken? Dan kun je aan te sluiten op zaterdag-/donderdagmiddag. Ook hiervoor geldt: reserveer van te voren via onderstaand formulier.

Voor een wijnproeverij in Overijssel hebben we een indicatie van de kosten hieronder vermeld.

Prijsindicatie
per persoon

5 proefglazen Reestlander wijn per persoon

EUR 10,-

Prijsindicatie
per persoon

5 proefglazen Reestlander wijn per persoon
+
Mandje stokbrood met kruidenkaas

EUR 12,50

 

Prijsindicatie
per persoon

5 proefglazen Reestlander wijn per persoon
+
Boerenplank

EUR 16,-

WIJNPROEVERIJ OVERIJSSEL VOOR GROEPEN

De Reestlandhoeve is uitermate geschikt om met een groep te gaan wijnproeven. Wij hebben de ruimte om met vrienden, familie of collega’s kennis maken met de Reestlandhoeve en haar Reestlander wijnen. Wij nemen je dan mee naar de wijngaard en we vertellen je een uniek verhaal over onze unieke Nederlandse wijnen. Je kunt er zeker van zijn dat er muziek in zit...

Bekijk hieronder de mogelijkheden: